We can’t all live in nature, but that doesn’t mean we can’t live naturally

Book your stay

Nanneke Schreurs, oprichter van Optimal Health Studio in Mijdrecht, begeleid met haar team mensen naar een optimale gezondheid door middel van voeding, training en ontspanning. Met meer dan 30 jaar ervaring in de fitness-en gezondheidsbranche heeft ze een uitgbreide achtergrond.


Na haar communicatieopleiding werkte ze in Spanje en als stewardess. In 1998 opende ze restaurant Rendez Vous en combineerde ze horecawerk met groepslessen. Haar passie voor voeding en gezondheid leidde tot talloze opleidingen, resulterend in de opening van haar eigen studio in 2015. Daar biedt ze diverse diensten aan, waaronder voedingsadvies, personal training en yoga, naast haar certificering als Wim Hof Methode instructeur.

Over Nanneke

Haar
visie

te leven volgens ons natuurlijke ritme en jezelf regelmatig uit te dagen met natuurlijke ‘stressoren’ zoals intermittent fasting, koudetraining en krachttraining wordt je zowel mentaal als fysiek flexibeler en sterker. Het is nooit te laat om de fitste versie van jezelf te worden.

“We can’t all live in nature, but that doesn’t mean we can’t live naturally”
Nanneke werkt altijd vanuit het oogpunt van een natuurlijke leefstijl. Een optimale gezondheid is een optelsom van vele factoren. Door een goede balans te vinden tussen in-en ontspanning, 

Haar visie

Mijn filosofie

Nanneke gelooft in een holistische aanpak van gezondheid met focus op voeding, beweging en ontspanning voor een gebalanceerd leven. Haar aanpak integreert wetenschap en expertise in voeding, training en holistische therapieën. Ze motiveert cliënten om bewuste keuzes te maken voor langdurige gezondheid.

NEEM CONTACT OP