Als plan A niet werkt, heeft het alfabet nog 25 letters”

Het leven is niet voorbij als je 40 bent of bijna 50 wordt. Nu is de tijd om alles uit je leven te halen; jezelf uit te dagen en nieuwe doelen te stellen. Respecteer je leeftijd; omarm het en houd van jezelf. We zouden trots moeten zijn op onszelf, ongeacht welke leeftijd we zijn.

Ik wil laten zien dat alles mogelijk is, met de juiste mindset. Met de juiste tools en informatie en met de juiste mensen om je heen kun je alles bereiken wat je maar wilt. Het lichaam wat je had toen je jong was (of misschien het lichaam dat je nooit had maar altijd had willen hebben)? VERGEET DAT!!! Je kunt een nog veel fitter lichaam creëren met de juiste inzet en motivatie.

De energie die je in je jeugd had? Die en nog veel meer kun je terugkrijgen. Als je eenmaal weet hoe je balans creëert in je leven, je dagelijkse routines en gewoontes, dan is alles mogelijk.

Zul je er hard voor moeten werken? JA! Reken maar. De waarheid is dat als je iets wil bereiken je er ook iets voor zult moeten doen. Er is geen ‘shortcut’ naar de fitste versie van jezelf. Maar hoe leuk is het om die uitdaging aan te gaan? Ik ga je vooral ook laten zien hoe je daar ook plezier in kunt hebben. En wees eens eerlijk; om de fitste versie van jezelf te zijn als je jong bent is geen kunst. Pas na je 35e zul je er steeds meer voor moeten doen. Maar des te groter is de voldoening!

Met dit blog hoop ik alle vrouwen die ouder zijn dan 35 te inspireren en motiveren met dit blog. Internet staat vol met blogs en sites van jonge fitgirls wat het idee versterkt dat je na je 40e, 50e of daarna niet meer de fitste versie van jezelf zou kunnen zijn. Laten we met zijn allen bewijzen dat je na je 40e nog heel erg ‘Fabulous Fit’ kan zijn.

De fitste versie van jezelf is overigens niet de zogenaamde perfecte versie van jezelf. Perfectie is saai. Wees blij met je imperfecties en zoek een haalbaar en bereikbaar doel. Breek dat grotere einddoel op in kleine doelen zodat je stap voor stap fitter en sterker gaat worden

Many are stubborn in te pursuit of the path they have chosen. Few in the pursuit of the goal.

Fabulous Fit na je 40e

August 10, 2019